Politică De Confidențialitate

Positive-living.ro se străduiește să asigure confidențialitatea informațiilor dvs. Pentru a vă proteja mai bine confidențialitatea, vă oferim acest aviz care explică practicile site-ului nostru web și alegerile pe care le puteți face cu privire la modul în care informațiile dvs. sunt colectate și utilizate. Următoarele dezvăluie practicile de colectare și diseminare a informațiilor pentru Positive-living.ro, site-ul web.

Informații Jurnal automat
Serverul colectează automat adresa IP, data, ora, pagina accesată, tipul browserului și pagina de referință, dacă este prezentă. Folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor cu serverul nostru și pentru a administra site-ul nostru web. Data și ora sunt utilizate pentru a urmări încărcarea pe server și orele de utilizare maxime. Înregistrăm tipul browserului pentru a monitoriza penetrarea pe piață a diferitelor browsere web, astfel încât să putem determina mai bine ce tehnologii de internet ar trebui să folosim în proiectarea paginilor noastre. Folosim date cu referitor la pagini – adică informații obținute din analitice care arată pe care site-ul terț te-a făcut referire, care determină în ce măsură pagina noastră este făcută referință de alte resurse de pe web. Aceste date sunt utilizate pentru a păstra integritatea resurselor noastre de calcul.

Colectarea de informații
Pe unele pagini web, puteți face o donație, puteți face solicitări și vă puteți înregistra pentru a primi materiale. Tipurile de informații personale colectate în aceste pagini sunt:

Nume
Adresa
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Când trimiteți o cerere online, se vor colecta informații personale suplimentare, inclusiv școlile anterioare frecventate, etc. Facem toate eforturile pentru a proteja informațiile personale. Avem proceduri în vigoare pentru protejarea și securizarea informațiilor pe care le colectăm online pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține exactitatea datelor și pentru a asigura utilizarea corectă a informațiilor.

Link-uri externe
Acest site conține link-uri către alte site-uri. Positive-living.ro nu este responsabil pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri web.

securitate
Acest site dispune de măsuri de securitate pentru a proteja pierderea, utilizarea necorespunzătoare și modificarea informațiilor aflate sub controlul nostru. Accesul la fișierele de jurnal este restricționat la administratorii de sistem în timp ce sunt depozitați pe server. Fișierele jurnal sunt rotite în mod regulat și arhivate într-o locație sigură. Informațiile despre utilizator și parolă, dacă sunt solicitate, sunt criptate înainte de a fi transmise prin rețea.

Contactarea site-ului
Dacă aveți întrebări cu privire la această declarație de confidențialitate, practicile acestui site sau relațiile dvs. cu acest site, vă rugăm contactați echipa noastră web.